Εταιρεία

H ΟmniSignage Business Technologies & Consulting είναι Τεχνική και Συμβουλευτική εταιρεία στους τομείς της Επιχειρηματικής Επικοινωνίας, Τεχνολογιών Διαδικτύου και Πληροφορικής. Στην αρχική της μορφή ιδρύθηκε το 2004 με τη μορφή ατομικής επιχείρησης και το 2008 μετατράπηκε σε E.Ε. με παράλληλη επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εισαγωγή και εμπορία εξοπλισμού, συστημάτων και λογισμικού ψηφιακής προβολής, διαφήμισης, επικοινωνίας και διάδρασης (οθόνες αφής).

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα συστήματα και οι λύσεις που σήμερα προσφέρει η OmniSignage είναι προϊόν μιας διαρκούς διαδικασίας ισορροπημένης εξέλιξης και προσαρμογής ανάμεσα στις ανάγκες των πελατών μας (κυρίως από τους τομείς Τουρισμού & Φιλοξενίας), της ωρίμανσης νέων τεχνολογιών και της ανάπτυξης των δυνατοτήτων της εταιρείας μας. Η πορεία αυτή χαρακτηρίζεται από τις εξής φάσεις: ΦΑΣΗ Α. Ανάπτυξη των υπηρεσιών OmniConsulting μας επέτρεψε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις - πελάτες μας τόσο στην επιλογή των κατάλληλων λύσεων όσο και στην εξεύρεση ευκαιριών συγχρηματοδότησης μέσω επιδοτούμενων δράσεων. ΦΑΣΗ Β. Ανάπτυξη λύσεων που θα εξασφάλιζαν αφ' ενός τις ελάχιστες δικτυακές υποδομές και αφ' ετέρου την αξιοποίηση του διαδικτύου τόσο ως εργαλείου προβολής και επικοινωνίας όσο και ως πλατφόρμα για την βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησης. Έτσι, οι λύσεις OmniNetworks περιλαμβάνουν την ανάπτυξη δικτύων WiFi και την υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής της επιχείρησης, ενώ οι λύσεις OmniWeb εστιάζουν στην αξιοποίηση του διαδικτύου ως εργαλείου μάρκετινγκ και προβολής της επιχείρησης. ΦΑΣΗ Γ. Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες περαιτέρω εκσυγχρονισμού και διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό μερικών από τους σημαντικότερους πελάτες μας, οδήγησαν στην ανάπτυξη λύσεων που επιτρέπουν την άμεση επικοινωνία και διάδραση πελάτη και επιχείρησης. Οι λύσεις OmniMedia προσφέρουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, εστιασμένη προβολή και ψυχαγωγία χάρη στην καινοτόμο αξιοποίηση συστημάτων και λογισμικού ψηφιακής σήμανσης. Τα συστήματα OmniTouch έρχονται να απλοποιήσουν και συντομεύσουν μια σειρά από διαδικασίες και συναλλαγές μεταξύ πελάτη και επιχείρησης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι: - Αξιολόγηση του επιπέδου των υπηρεσιών με το OmniReview - Ψυχαγωνία και ενημέρωση με τα OmniTables - Έγκυρη και επικαιροποιημένη ενημέρωση και ειδοποιήσεις με τα OmniHotel app και OmniPush - Αξιοποίηση λύσεων micro signage και tablets για αμεσότητα και εντυπωσιασμό στην παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών (OmniMenu, OmniPoster κ.ά.).

OmniSYSTEMS

Τα Συστήματα, Εφαρμογές, Λύσεις και Υπηρεσίες μας

Οι Λύσεις μας

Ευρύ Φάσμα, Εστιασμένα Αποτελέσματα

50+

Συστήματα & Λύσεις

1000+

Δωμάτια με Ευρυζωνική Ραδιοκάλυψη WiFi

10

Διαφορετικά Συστήματα Με Οθόνες Αφής

90%

επιτυχία σε προγράμματα ΕΣΠΑ

Εφαρμογές

Οι σημαντικώτερες κατηγορίες επιχειρήσεων για τις οποίες έχουμε αναπτύξει Συστήματα, Λύσεις, Εφαρμογές και Υπηρεσίες

Εμπορικά Κέντρα & Καταστήματα

Η στοχευμένη προβολή μηνυμάτων και προωθητικών ενεργειών σε Εμπορικά Κέντρα είναι επιβεβλημένη, καθώς τα τελευταία χρόνια ο πελάτης επισκέπτεται μεν συχνότερα ένα κατάστημα, μένει όμως λιγότερο σ' αυτό και ξοδεύει λιγότερα. Είναι επομένως καθοριστικής σημασίας για την επιχείρηση να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον περιορισμένο χρόνο που έχει για να τον ενημερώσει και να κερδίσει την προσοχή του.

Επιχειρήσεις - Γραφεία

Η χρήση καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων και η εφαρμογή ψηφιακής δυναμικής επικοινωνίας στους χώρους της μοντέρνας επιχείρησης κρίνεται πλέον επιβεβλημένη και αποτελούν τα βασικά "εργαλεία" υλοποίησης της στρατηγικής και του μάρκετινγκ. Η OmniSignage, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο συστημάτων και λογισμικού που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας επιχείρησης.

Εστιατόρια, Cafe-Bar, Ψυχαγωγία

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί θεαματική άνοδος στην υιοθέτηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας από τις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής. Ενδεικτικά αναφέρονται η εγκατάσταση WiFi HotSpots, συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, συστήματα παρακολούθησης με κάμερες μέσω internet, καμπάνιες προβολής μέσω διαδικτύου και διαφήμιση με μαζική αποστολή SMS.

Ξενοδοχεία & Τουριστικά Καταλύματα

Η χρήση συστημάτων ψηφιακής επικοινωνίας και προβολής είναι σήμερα ένας από τους πιο καθοριστικούς τομείς επένδυσης για μια σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση, προκειμένου να προβάλλει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της και να ενισχύσει την εικόνα και το κύρος της έναντι του ανταγωνισμού. Η OmniSignage, προσφέρει συστήματα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε τουριστικής επιχείρησης

Συνέδριακοί & Εκθεσιακοί Χώροι

Με την έξυπνη εκμετάλλευση, των καινοτόμων χρήσεων της ψηφιακής τεχνολογίας μία επιχείρηση μπορεί να μεγιστοποιήσει τα ωφέλη από τη συμμετοχή της σε μία θεματική έκθεση ή ένα συνέδριο. Έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την εμπειρία των επισκεπτών στο περίπτερό της, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερες ευκαιρίες γνωριμίας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξυπηρετώντας καλύτερα περισσότερους υποψήφιους πελάτες.

Οι Πελάτες μας

Μερικοί απο τους πιο σημαντικούς πελάτες μας από τον χλωρο της Φιλοξενίας & Τουρισμού, του Λιανικού Εμπορίου, της Εστίασης - Ψυχαγωγίας και των Επιχειρήσεων.

Nέα & Ανακοινώσεις

Πρόσφατα Εργα & Νέα Προιόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιν. :

+30 6944 609404

Τηλ. :

+30 210 7474821

Email :

omnisignage@gmail.com

Δ/νση :

Απελλού 4, 10551, Αθήνα