OmniWIFI APPS

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αξιοποιώντας το OmniMarketingWiFi μια ξενοδοχειακή επιχείρηση επιτυγχάνει τα εξής: - Απλοποιεί και συντομεύει τη διαδικασία πιστοποίησης (login) των πελατών της στο δίκτυο WiFi - Αποκτά τη δυνατότητα να αυξήσει τα έσοδά της αφ' ενός με την πώληση υπηρεσιών προβάλοντας στοχευμένα και σε πραγματικό χρόνο ειδικές προσφορές στους χρήστες του WiFi και αφ' ετέρου με την προβολή διαφημίσεων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων - Εμπλουτίζει το πελατολόγιό της και αποκτά πολύτιμα στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες της και τις ανάγκες τους - Αναβαθμίζει το επίπεδο ασφαλούς πρόσβασης των χρηστών στο διαδίκτυο - Αποτρέπει την πρόσβαση σε μη εγκεκριμένο / ασφαλές περιεχόμενο

ΚΕΡΔΙΣΤΕ LIKE Εκμεταλλευτείτε την παροχή wifi που διαθέτει η επιχείρηση σας για να χτίσετε ένα δίκτυο πελατών στα κοινωνικά δίκτυα (like, check in), σε ειδοποιήσεις (newsletter) και γνωρίστε τις συνήθειες και πίστη τους. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Δημιουργείστε μία ηλεκτρονική κοινότητα των πελατών σας που θα βοηθήσει στην προώθηση, επιβράβευση και επικοινωνία μαζί τους. Μαζέψτε εύκολα και πάνω από όλα ΔΩΡΕΑΝ στοιχεία που δε γνωρίζατε μέχρι σήμερα. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Με την κονσόλα διαχείρισης που διαθέτει το SimpleWifi ελέγχετε πλήρως το δίκτυο και τους χρήστες σας. Ρυθμίζετε όρια και επιβραβεύετε ή μπλοκάρετε την πρόσβαση ανά πελάτη ή ανά συσκευή που το χρησιμοποιεί.OmniSocial WiFi: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Πρόκειται για το σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του δικτύου σας, να συνδεθούν και πιστοποιηθούν χρησιμοποιώντας απλά το λογαριασμό τους στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+ ή μέσω του email τους.
Επίσης παρέχει τη δυνατότητα για πιστοποίηση μέσω sms ή επι πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Διασφαλίζει ασφάλεια και ιδιωτικότητα σύνδεσης ενώ καθορίζει την ταχύτητα και διάρκεια της σύνδεσης.
Τα σημαντικώτερα χαρακτηριστικά του είναι:


Ενίσχυση Εταιρικού Προφίλ

Το OmniSociiFi παρέχει πολλαπλές δυνατότητες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα και να ενισχύσετε το κύρος της επιχείρησης. Ο τυπικός χρήστης WiFi κάνει login στο δίκτυο της επιχείρησης 3-7 φορές την ημέρα, είναι επομένως φανερό πόσεες ευκαιρίες έχει η επιχείρηση για να "εντυπώθεί" στο υποσυνείδητο όλων των πελατών της και να "περάσει" τα μηνύματα και την εικόνα που αυτή επιθυμεί

Πολυμορφικές Σελίδες Εισόδου & Προβολής

Το OmniSociFi δημιουργεί 2 ειδικές σελίδες μέσω των οποίων ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο διαδίκτυο: 1. Splash Page: ειναι η σελίδα που ανοίγει αυτόματα στη συσκευή του χρήστη όταν αυτός συνδεθεί στο δίκτυο σας. Εδώ εκτός από τους εναλλακτικούς τρόπους πρόσβασης (Social Media Logins, Email, SMS κλπ) μπορείτε να την διαμορφωσετε αισθητικά όπως επιθυμείτε και να προβάλλετε διαφημιστικά ή ενημερωτικά μηνύματα, διαφημίσιες κλπ 2. Landing Page: είναι η σελίδα στην οποία κατευθύνεται ο χρήστης μετά την επιτυχή πιστοποίηση του. Και αυτή προσαρμόζεται ανάλογα με τις αναγκες σας και μπορεί να περιέχει από links για Like ή Share στο Facebook, μέχρι links για να ¨κατεβάσει¨την Mobile App της επιχειρησης, Διαφημιστικά μηνύματα (δικά σας ή τρίτων), Προσφορές, Εκπτωτυικά Κουπόνια κλπ . Οι σελίδες διευκολύνουν τον χρήστη, προσαρμοζόμενες αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη για μέγιστη

Εισόδος με

Οταν ο χρήστης επιλέξει να συνδεθεί κάνοντας κλικ στο κοινωνικό δίκτυο της προτίμησης του (Facebook, Twitter, Google+ κλπ) οδηγείται στη λεγόμενη Landing Page όπου προσκαλείται αν επιθυμεί να κάνει Like/Share/Follow κλπ στην αντίστοιχη σελίδα της επιχείρησης . Παράλληλα το OmniSociFi συλλέγει τις σημαντικώτερες πληροφορίες από το προφίλ του χρήστη, όνομα, φύλο, ηλικία, email κλπ και τα καταχωρεί σε βάση δεδομένων την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε ενα μόνιμο κανάλι επικοινωνίας μαζί του, τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εντός του WiFi Hotspot όσο και μετά.

Υπηρεσίες Captive Portal

To OmniSociFi παρέχει πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών Captive Portal: - Ελέγχει την είσοδο των χρηστών στο WiFi της επιχείρησης. - Τους πιστοποεί μέσω του συστήματος Radius - Καθορίζει την ταχύτητα και διάρκεια της σύνδεσης ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησης.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ WIFI MARKETING

Η πιο χρήσιμη ίσως λειτουργία του OmniSocialWiFi είναι τα εργαλεία Μarketing, Πωλήσεων, Ερευνας γνώμης και Customer service που διαθέτει.
Πιο αναλυτικά τα σημαντικώτερα απο αυτά είναι:


Ερευνες Γνώμης & Customer Service

Δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογής για Ερευνα Γνώμης και Ικανοποίησης των πελατών σας, κατα τη διάρκεια της διαμονής τους. Εχετε ετσι τη δυνατότητα να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα και να τα διαχειριστείτε πρίν να είναι αργά, αφού δηλ. εχουν ήδη φύγει και δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ικανοποιήσετε τυχόν δυσαρεστημένους πελάτες σας. Το WiFi είναι το τέλειο μέσο για να διεξάγετε customer service surveys. Ο πελάτης είναι συχνά online, οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να ανταποκριθεί στην εκκληση σας να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο. Αν μάλιστα συνδυάσετε τη με κάποιο κίνητρο ή ανταμοιβή τότε ακόμα καλύτερα ! Πρόσφατες ερευνες δείχνουν ότι το 75% των πελατών που συμπληρώνουν ερωτηματολόγια ενώ είναι ακόμα στο ξενοδοχείο δίνουν θετικά σχόλια ενώ μόνο 11% δίνουν αρνητικά. Μια σημαντική ευκαιρία συλλογής ευμενών σχολίων που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη

Προσφορές & Εκπτωτικά Κουπόνια

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αξιοποίησης τωω δυνατοτήτων του OmniSociFi για δράσεις άμεσης προώθησης και πωλήσεων όπως οι ειδικές προσφορές, υα εκπτωτικά κουπόνια κλπ. Μπορείτε να τα σχεδιάσετε και προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε και να τα προβάλετε στην Σελίδα Εισόδου (landing Page) του WiFi Hotspot. Οταν ο χρήστης τα επιλέξει θα δεί όλες τις σχετικές λεπτομερείς πληροφορίες για τη χρήση τους. Παράλληλα το λογισμικό καταγράφει όλα τα σχετικά στατιστικά και τα οργανώνει σε αντιστοιχες αναφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Tο OmniSocialWiFi διαθέτει ίσως την πιο ισχυρή και ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων.
Οχι μόνο σας επιτρέπει να διαφημιστείτε μέσα από το δικό σας wifi hotspot αλλά και μέσω παρόμοιων hotspot σε 67 χώρες στον κόσμο.
Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα αν επιθυμείτε να βρεί για λογαριασμό σας διαφημίζόμενους μέσα από ένα συνεταιριστικό μοντέλο συνεργασίας.
Τα σημαντικώτερα χαρακτηριστικά του είναι:


Ολοκληρωμένο Σύστημα Επεξεργασίας & Διαχείρισης Διαφημίσεων

Ενα από τα σημαντικώτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το OmniSociFi είναι το Σύστημα Διαχείρσης Διαφημίσεων & Μηνυμάτων.Ετσι μπορείτε: - Επιλογή τύπου διαφήμισης (λινκσ σε websites, κείμενο, εικόνα, βίντεο, εγκατάσταση εφαρμογών κλπ) - Διαμορφώσετε/Ανεβάσετε το δικό σας δημιουργικό - Προσδιορίσετε τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγεί το κοινό στόχος Με τα In-Session Ads το μήνυμα σας προβάλεται στην οθόνη του χρήστη ανα επιλεγμένα τακτά διαστήματα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού σε επίπεδο ημέρας και ώρας. Ολα είναι υπό τον έλεγχο σας.

Στοχευμένη Επικοινωνία & Διαφήμιση

Μπορείτε να στείλετε στοχευμένα μηνύματα, διαφημίσεις και προσφορές στους πελάτες σας, αξιοποιώντας τα στοιχεία που οι ιδιοι έχουν θέση στη διάθεση σας κατά την σύνδεση τους μέσω των SocialMedia/Email. Εσείς επιλέγετε το μίγμα,ενημερώσεων, ειδήσεων, διαφημιστικών μ,ηνυμάτων και προσφορών που θα προωθήσετε στους χρήστες σας.

Ευκαιρίες Πρόσθετων Εσόδων

ΤΟ OmniSociFI δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να αποκτήσει πρόσθετα έσοδα αξιοποιώντας τις εξής επιλογές: 1. Σύστημα πληρωμής Pay-As-You-Go για την επι πληρωμή πρόσβαση στο διαδίκτυο 2. Σύστημα προβολής διαφημίσεων τρίτων, που μπορούν να είνα: - Τοπικές /συναφείς ή συνεργαζομενες επιχερήσεις που θα επιλέξει η επιχείρηση - Αυτοματοποιημένη προβολή διαφημίσεων μέσω του διεθνούς δικτύου των συνεργαζόμενων με το OmniSociFi επιχειρήσεων σε 67 χώρες και άμεση πίστωση του αντίστοιχου ποσοστού στον λογαριασμό σας

Πολλαπλοί Τύποι & Μορφές Διαφημίσεων

H πλατφόμα διαχείρισης του OmniSociFi υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών επιλογων. -Native Ads - links to websites - Προσφορές - Εκπτωτικά κουπόνια & Vouchers - Mobile Apps installs over Video - Surveys to Social Network formats

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το OmniSocialWiFi διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα και ολοκληρωμένα συστήματα συλλογής, αποτύπωσης, οργάνωσης και κωδικοποίησης τόσο των στοιχείων των χρηστών (δημογραφικά, επικοινωνία, email κλπ.) όσο και των σημαντικώτερων παραμέτρων λειτουργίας του.
Εχετε ετσι στη διάθεση σας, σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τις διαδικτυακές σας καμπάνιες διαφήμισης και προβολής, να στέλνετε στοχευμένες προσφορές σε όποιους θέλετε, όποτε θέλετε.
Και όλα αυτά μέσα απο ένα μοντερνο και εύχρηστο περιβάλλον.
Πιο συγκεκριμένα τα σημαντικώτερα χαρακτηριστικά του είναι:


Στατιστικά & Σύστημα Αναφορών

Η πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων του OmniSociFi συλλέγει, καταγράφει και αποτυπώνει πληθώρα χρήσιμων στοιχείων σχετικά με τις διαφημίσεις που προβάλλονται. Οι διαφημιζόμενοι και ο διαχειριστής του συστήματος μπορούν να κατανοήσουν την απόδοση κάθε διαφημιστικής ενέργειας ή προσφοράς σε πραγματικό χρόνο και να ανταποκριθούν ανάλογα.

Εξαγωγή Δεδομένων

Η πλατφόρμα διαχείρισης του OmniSociFi παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής και ανεξάρτητης διαχείρισης όλων των στοιχείων χρηστών που συλλέγει, προκειμένου να τα επεξεργαστείτε με το πληροφοριακό σύστημα της επιλογής σας. Η εξαγωγή των δεδομένων γίνεται είτε με standard CSV αρχεία ή μέσω ειδικής εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο (Real-Time API)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H τεχνολογική πλατφόρμα του OmniSocialWiFi διαθέτει μερικά από τα πιο εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας ετσι αξιοπιστία, ευκολία και ασφάλεια στον διαχειριστή του συστήματος αλλά και τους χρήστες του.
Τα σημαντικώτερα χαρακτηριστικά της είναι:


Υποστήριξη πολλαπλών τύπων & μοντέλων

Η πλατφόρμα του OmniSociFi συνεργάζεται με τους περισσότερους γνωστούς κατασκευαστες εξοπλισμού ασυρμάτων δικτύων και WiFi. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς (η λίστα ανανεωνεται συνεχώς και μπορείτε να τη δείτε στην ενότητα Τεχνική Περιγραφή.) Cisco, Cisco Meraki, Xirrus, Aruba, Ruckus, Icomera, Mikrotik, OpenMesh, LigoWave ka

Πολλαπλές Εγκαταστάσεις

Η πλατφόρμα του ΟmniSociFi είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει πολλαπλές εγκαταστάσεις. Ετσι είτε πρόκειται για αλυσίδα καταστημάτων, ξενοδοχείων ή αλλου τύπου επιχειρήσεων, παρέχεται η δυνατότητα ενιαίας και ταυτόχρονης διαχείρισης και παρακολουθησης, όπως και η ενοποιημένη συλλογή και αξιοποίηση των δεδομένων των χρηστών

Υπηρεσία "στο Νέφος"

Η πλατφόρμα του OmniSociFi είναι 100% διαδικτυακή και προσβάσιμη στο "Νέφος-Cloud". Ετσι είναι απόλυτα ασφαλής, αξιόπιστη, επεκτάσιμη και αναβαθμισιμη σε πραγματικό χρόνο. Προσβατή από παντού και κάθε τύπο συσκευής. Το Σύστημα Διαχείρισης Διαφημίσεων χρησιμοποιεί ένα από τα πιο εξελιγμένα και γρήγορα Σσυτήματα Διαθεσης Περιεχομένου (CDN) εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και αξιόπιστη λειτουργία των διαφημιστικών σας δράσεων ,

Υποστήριξη πολλαπλών Γλωσσών (10)

Σήμερα (2017) η πλατφόρμα υποστηρίζει περιεχόμενο σε 10 γλώσσες, ενώ συνεχώς διευρύνεται. Τα μηνύματα σας θα διαβαστούν από τους χρήστες σας στην γλώσσα που επιθυμούν ! Πέραν των γνωστών διαδεδομένων διεθνώς γλωσσών, υποστηρίζονται ακόμα οι εξής:

Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η πλατφόρμα OmniSociFi προσφέρει ασφαλή λειτουργία σε όλα τα επίπεδα. Από τίς σελίδες Εισόδου και Αρχής μέχρι τη βάση δεδομένων. Η ιδιωτικότητα των δεομένων είναι διασφαλισμένη.OmniWIFI APPS

Σχετικά Υποσυστήματα, Λύσεις και Εφαρμογές

OmniWIFI NETWORKS

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Εγκατάσταση Ασύρματων δικτύων και WiFi HotSpots. Αξιοποίηση των δικτυακών υποδομών για ύνθεση λύσεων WiFi Marketing & Location based Services.

OmniWIFI LocationApps

Αξιοποίηση τεχνολογιών ασύρματου εντοπισμού Θέσης για στοχευμένες δράσεις Μarketing & Προβολής

OmniWEB eReview

Απλή φιλική και εύχρηστη εφαρμογή ερευνας ικανοποιήσης και αξιολόγησης εξυπηρέτησης πελατών για επιχειρήσεις στους τομείς Φιλοξενίας, Εστίασης και Λιανικής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιν. :

+30 6944 609404

Τηλ. :

+30 210 7474821

Email :

omnisignage@gmail.com

Δ/νση :

Απελλού 4, 10551, Αθήνα